Nieuwbouw, verbouw of renovatie door Bouwbedrijf A. Scholten

Bouwbedrijf A. Scholten is opgericht in 2004. Voor de nieuwbouw, verbouw, uitbreiding of renovatie van (een deel van) uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen een nieuwe garage, schuur of carport voor u. Uiteraard is het ook mogelijk uw badkamer op te knappen of geheel te vernieuwen. Dit kan door het opnieuw tegelen van de wanden en vloeren en wellicht een geheel nieuwe indeling. Ook plaatsen wij openslaande deuren of een schuifpui zodat u vanuit die ruimte naar buiten toe kan. Als u plannen heeft voor het verbouwen van de woning kunt u uiteraard bij ons terecht. Alle werkzaamheden die voortvloeien uit een verbouwing, uitbreiding of renovatie van de woning, garage of schuur regelen wij voor u.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • nieuwbouw;
  • verbouw;
  • renovatie en onderhoud;
  • het vervangen van ramen, deuren en kozijnen;
  • het plaatsen van dakkapel;
  • vernieuwen van uw badkamer.

Bij sommige projecten krijgt u te maken met schilderen, elektriciteit of andere werkzaamheden. Bouwbedrijf A. Scholten werkt al jaren samen diverse andere bedrijven. Door de jarenlange samenwerking weten we dat ook de kwaliteit van deze bedrijven goed is. Over het algemeen nemen we alle kosten mee in de offerte, hierdoor hoeft u maar één offerte aan te vragen en weet u dat alles op elkaar aansluit. Ook kunnen wij de omgevingsvergunning (bouwvergunning) voor u verzorgen.

Wij verzorgen het gehele project voor u, van begin tot eind, en maken hierbij duidelijke (prijs)afspraken. Wilt u tijdens de bouw iets wijzigen? Dat is meestal geen probleem, we overleggen met u of dit invloed heeft op de vooraf afgesproken prijsopgaaf.

Op de pagina met projecten ziet u een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten. We hebben onder andere een nieuwe garage /schuur mogen bouwen. Bij het bouwen van een nieuwe garage hebben we gebruik gemaakt van een gemetselde grondmuur, de verdere opbouw is gemaakt van hout. Daarnaast hebben we meerdere badkamers opnieuw ingericht en betegeld.