Hieronder ziet u foto’s van een aantal door ons gerealiseerde projecten.

Het bouwen van een nieuwe schuur met overstek en zolder. Onder de overstek is voldoende ruimte om een loungebank te plaatsen en heerlijk te zitten. De schuur is volledig gemetseld, daarnaast is zowel aan de voor als achterzijde een brede deur geplaatst. Tevens is de schuur voorzien van een zolder welke te bereiken is door middel van een trap.

Bij Vishandel Gerrits en de Boer in Giethoorn hebben we een windscherm geplaatst om het terras. Met eikenhouten balken is een scherm op maat gemaakt. Daarnaast is een overkapping gemaakt welke bekleed is met zeil voor de ingang van de winkel.

Het bouwen van een nieuwe garage met werkplaats en zolder. De onderkant van de nieuwe garage is opgetrokken met metselwerk. Verder is gebruik gemaakt van gewolmaniseerd vuren hout. Tevens is in de garage een verplaatsbare trap geplaatst.

Het herbouwen van een monumentaal stookhok in Giethoorn. De originele stenen en dakpannen zijn weer opnieuw gebruikt. Op deze manier is een nieuw stookhok opgebouwd in authentieke stijl.

Voor een opdrachtgever hebben we een nieuwe badkamer ingericht. We hebben een nieuw toilet met stortbak en ligbad geplaatst en vervolgens alles opnieuw betegelt.