Over Bouwbedrijf A. Scholten uit Giethoorn

Al vanaf 1996 is Antoni Scholten werkzaam in de bouw. Vanaf dan werkt hij met de verschillende onderdelen in de bouw, van het plaatsen van kozijnen tot het bouwen van een complete woning.

Het vak timmerman is overigens niet vreemd voor hem, zijn vader is sinds de jaren ‘70 al werkzaam in de bouw, ook als timmerman. Bij zijn vader heeft al hij de nodige ervaring opgedaan. Na het afronden van de opleiding voor timmerman is Antoni aan het werk gegaan bij een lokale aannemer. Hier heeft hij het vak in de praktijk geleerd. Alle bouwwerkzaamheden heeft hij meegemaakt. Na een aantal jaar bij verschillende bouwbedrijven te hebben gewerkt heeft Antoni in 2004 besloten voor zichzelf te beginnen met Klussenbedrijf A. Scholten.

In 2008 is de overgang gemaakt naar Bouwbedrijf A. Scholten. Met de overgang naar bouwbedrijf is het vanaf dan mogelijk de complete verbouwing, nieuwbouw of renovatie voor u te realiseren. Hierbij kunt u denken aan het uitbouwen van de woning, het bouwen van een serre, het plaatsen van een overkapping, het bouwen van een garage / schuur met of zonder zolder. Ook het vernieuwen van een sanitaire ruimte, het plaatsen en vervangen van zowel houten of kunststof kozijnen behoort tot de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat zowel vooraf als tijdens de bouwwerkzaamheden goed wordt overlegt met de opdrachtgever zodat de bouw snel en vlot verloopt. Op de pagina projecten ziet u een aantal door ons gerealiseerde opdrachten.

Inmiddels werkt Antoni al 10 jaar voor zichzelf met Bouwbedrijf A. Scholten en heeft hij meer dan 18 jaar ervaring in de bouwwereld. Bij ons staat kwaliteit, vakkennis en betrouwbaarheid voorop. We komen de gemaakte afspraken na.

Heeft u na het zien van de website vragen of wilt u een offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact op voor het maken van een afspraak. Ook uw verbouwing kunnen wij realiseren!

met vriendelijke groet,

Antoni Scholten

Bouwbedrijf A. Scholten
Bouwbedrijf A. Scholten